In het wiel van Boonen & Co

Het gebeurt niet elke dag dat ge de kans krijgt om in het wiel van de bom van Balen te rijden. Maar maandag deed die kans zich dus voor. Een paar kilometer voor de 2e bevoorrading tijdens de marathon in Stal zaten er enkelen te duwen in mijn wiel. Opeens vloog er mij een appelblauwzeegroene tenue voorbij met meteen daarna een Belkin mannetje. Gezien de stijl en snelheid was het meteen duidelijk. Deze krachtpatsers kenden we: Tom Boonen, Maarten Wynants en Ben Hermans. Er moest even een gat gedicht worden, maar ik kwam er terug bij. En het ging hard. Gelukkig waren we snel bij de bevoorrading waar we (Johan, Ferdy en ik) even een klapke konden slaan met de heren. Ik vertelde Tom dat ik had gedacht beter te kunnen volgen gezien ik de Tour als voorbereiding heb gereden en hij niet.

Soit, volgend jaar hebben we er enkele leden bij! Als fietsreis stelden ze de Ronde van Qatar voor waar we als ploeg dan in dienst zullen rijden van Boonen zodat hij zijn eigen kans kan gaan tegen Cavendish. Dat weten jullie dan ook alweer.

IMG_5633

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s