Team Gelo goes pro 2.0…

Voor sommige leden is afzien op zaterdag en zondag slechts de aanleiding tot nog meer afzien tijdens de week. Zo zien sommigen het als doel om tot meerdere eer en glorie van het blauw-groen-zwarte legioen op zoveel mogelijk plaatsen present te zijn waar ze ook de profs aan het werk kunnen zien… de verplaatsing met de fiets nemen ze er graag bij.

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor de Waalse Pijl, een goede gelegenheid om met een klein omwegje (langs Banneux) naar Hoei te fietsen om zich aldaar aan de profs te vergapen. Een tripje van 175 km was het gevolg.

Dat dat tripje niet per sé met de fiets dient afgelegd te worden, bewijst onderstaande foto. Geen idee hoe de brave mens het doet maar he boldly goes where no other wheeler tourist goes… en grabbelt dan de ietwat verbouwereerde winnaar Dani Moreno vast voor een foto (naar het schijnt moest hij zelfs een interview regelen voor Radio 1 met sportbestuurder Valerio Piva). Straffe kerel…

562362_591284927557345_238400596_n

Een gedachte over “Team Gelo goes pro 2.0…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s