De Alden Biesen Classic vindt plaats morgen zaterdag 25 juni.

Beste lezer/kandidaat deelnemer,

Ja, Limburg werd gisteren getroffen door noodweer met enorme waterschade, ontwortelde en omvergewaaide bomen tot gevolg. Gelukkig bleef alles beperkt tot materiële schade maar wij werden vanochtend als organisator geconfronteerd met een groot aantal onbereikbare en onberijdbare wegen, meer bepaald in de regio’s Wellen en Zepperen.

Het bestuur van Gelo Sportief heeft heden op basis van een zeer actuele analyse van het parcours besloten om de Alden Biesen Classic te doen plaatsvinden. Hiertoe dienden er omleidingen op het parcours aangebracht te worden omdat bepaalde verkavelingswegen onbereikbaar zijn geworden.

Er wordt met man en macht gewerkt om ook de laatste pijnpunten nog weg te werken zodat wij u morgen een kwalitatief parcours kunnen aanbieden.
De gps-routes die vermeld worden op de website kloppen grotendeels maar de meest actuele aanpassingen konden we helaas nog niet digitaliseren.

Het is dan ook aangewezen dat u steeds de pijlen volgt en dat deze voorrang hebben op eventuele gps-bestanden.

Tot morgen!

Het bestuur en de leden van vzw Gelo Sportief
ABC2016

3 gedachten over “De Alden Biesen Classic vindt plaats morgen zaterdag 25 juni.

 1. Dag Allemaal. Ik ben ook gaan verkennen op het parcours van de 100 km. Op sommige plaatsen onderweg en aan de bevoorrading in Zepperen ging hat wat moeilijker. Zeer verstandig van de club om alles nog aan te passen zodat we een leuke en veilige toertocht hebben. Waarvoor dank!!

 2. Beste gelofietsers. Zojuist de 160km gereden en het viel nog goed mee. De wegen waren opgeruimd. De bomen weggezaagd. Een beetje water op de wegen en soms wat modder. De pijlen waren zeer duidelijk zichtbaar en voldoende en duidelijk uitgepijld. Prachtige natuurverschijnselen Zepperen, Velm en vooral Wellen daar waren veel bomen omgewaaid maar nu al opgeruimd langs de wegen. De zon zal er zeker zijn… Tot morgen

 3. Beste fietsers.
  Ik heb zojuist de 160km verkent van de Aldenbiesenclassssic en alles ging zeer vlot.
  De uitpijling was perfect en duidelijk zichtbaar en meer dan voldoende gele pijlen.
  De wegen waren allemaal opgeruimd.
  Hier en daar een klein beetje modder.
  Al de omgevallen bomen waren weggezaagd.
  Prachtige uitzonderlijke natuurbeelden van volle bruine beken tot weiden met omgevallen bomen in Zepperen,Velm en Wellen.
  Gewoon prachtig dus zeker komen de zon zal er zeker bij zijn.
  Tot nu zaterdag..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s