Toscane ligt in Limburg

haspengouw-toscane-in-limburg-1618

Wie er al eens gefietst heeft zal het beamen, Toscane ligt in Haspengouw. Rollende heuvels, prachtige vergezichten, open vlaktes, beboste hellingen en holle wegen.

De organisatie van de Alden Biesen Classic heeft dan ook gretig gebruik gemaakt van het landschap om haar parcours uit te tekenen. De gezinstocht van 30 km gaat via de achterzijde van het kasteel Alden Biesen richting Werm om vervolgens via Gors Opleeuw terug te keren. De Ladies Classic (70 km met 500 hm) gaat helemaal tot aan de hoofdbevoorrading in Zepperen. Het parcours van de 100 km (651 hm) loopt samen met dit van de 130 en 160 km en buigt af richting Zepperen na de eerste bevoorrading in het parochiecentrum van Velm.

De Alden Biesen Classic (130 km met 861 hm) en de Classic + (160 km met 1.016 hm) duiken na de bevoorrading in Velm Vlaams Brabant in via Eliksem, Neerlanden en Oplinter naar Ransberg waar de 130 en de 160 splitsen. De 130 km buigt af richting Geetbets om vervolgens Zepperen aan te doen terwijl de 160 km opstoomt naar de bevoorrading in Waanrode en vervolgens via Halen even verder het parcours van de 130 km vervoegt.

9548485

Alle routes werden gekozen op basis van de aspecten: verkeersarm, natuurschoon en veiligheid. We vragen alle deelnemers om de verkeersregels te respecteren. Op al onze bevoorradingen zijn toiletten voorzien, ook voor de dames.

Inschrijven kan op zaterdag vanaf 7u in de voetbalkantine van KMR Biesen op de Biesenveldweg te Martenslinde. Kom genieten van Toscane in Limburg. We zien uw komst graag tegemoet.

Tot zaterdag!

2 gedachten over “Toscane ligt in Limburg

  1. Vorig jaar logeerden wij in een leuke B&B in Haspengouw, de mooiste streek van ons land. Je kan er heerlijk wandelen, maar ook fietsen. We deden enkele prachtige fietsroutes… tussen de bloesems!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s