Fietsen = meer seks hebben

Voila, nu weten we het!

Fietsen. Zelfs al komt het water tot onze oksels. En vliegen de dakpannen ons om de oren. De stalen ros gaat mee! Wij weten nu waarom. Mensen die fietsen hebben namelijk een beter seksleven!

In plaats van zaniken over stinkende collega’s, kapotte kopieermachines of cup a soupjes die op zijn, springen de fietsers er thuis meteen bovenop. Onderweg naar huis blazen ze die werkstoom namelijk al af. Veel meer dan dat ze bijvoorbeeld in de auto zouden doen. Neuspeuterende automobilisten is natuurlijk ook niet echt een prettig aanzicht.

Geluk zit in een fiets

Fietsen krikt ook het energielevel tússen de lakens op. Volgens 39% van de 2.500 ondervraagden. Naast een gelukkig geslachtsdeel, zegt 66% dat de fahrrad ook prima zaken doet voor de relatie in het algemeen.

Bij 82% zorgt de fiets voor minder stress. De helft van de ondervraagden zou hierdoor meer werkdruk aan kunnen. Laat de baas het maar niet horen. Haha

Jij blij, baas blij

Niet op de wc, maar op de fiets komen de beste ideeën naar boven. Zeggen de fietsfans. Wellicht iets te maken met het glijden-op-het-zadel-effect? Volgens orgasmedeskundige Cora Emens cum uh kun je door fietsen, en dan vooral spinnen, klaarkomen.

En wij maar denken dat de fiets alleen maar een koste –en tijdbesparend dingetje was. Hulde aan de fiets!

Bron: http://spuitenenslikken.bnn.nl/nieuws/artikel/730/fietsen-meer-seks-hebben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s