3 op 3 voor Dan the Man!

Niemand blijkt een antwoord te hebben op de heerschappij van Danny Schroyen in de D-klasse. In Hapert en Beverlo wist Schroyen ook al de zege naar zich toe te trekken. Wie stopt deze renner uit het Limburgse Martenslinde?

“Ik heb een weekje gerust en verscheen fris aan de start. De vorm was de afgelopen weken zeker niet slecht, ik hoopte dit verder te kunnen zetten in Overpelt. Bij de verkenning merkte ik dat de snelle omloop wel spek voor mijn bek was.”

Schroyen moest starten vanop de tweede rij. “Bij het indraaien van het eerste bosje, schoof ik al op naar een zesde plaats. De benen voelden goed aan en met zes renners sloegen we halfweg de eerste ronde een kleine kloof. Om de achtervolgers minder kans te geven om terug te komen, besloot ik zelf naar de kop te gaan en het tempo te verhogen.”

“Na het indraaien had ik een aantal meters voorsprong op mijn dichtste belagers. Door een strak tempo te rijden nam ik ronde per ronde meer seconden. Dit kon ik volhouden tot het einde en wist zo mijn derde wedstrijd op rij te winnen.”

Stijn Leys en Ad Bernaerts zorgden nog voor een spannend duel voor de ereplaatsen. Leys haalde het en werd een mooie tweede. Een sterke Bernaerts mocht ook op het podium.

Bron: start-box.be
1980329_10202695900491261_745337615_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s