“Gelo 2 Boelen” bijna klaar voor triatlon

Beste fietsvrienden,

Het is bijna weer zover. Op zondag 16 maart 2014 klinkt het startschot voor de tweede deelname van Werner en Johan aan de 1/8 Triathlon van Herderen. We doen dit natuurlijk onder de naam, in de kleuren en kledij van onze professionele fietsclub ‘Gelo Sportief’.
Achtereenvolgens 500 meter zwemmen, 20 Km fietsen en 5 Km lopen en dat natuurlijk… zo snel mogelijk. Het lijkt allemaal vrij eenvoudig en simpel, maar dat is het nu net niet.
Onze doelstelling is beter doen dan afgelopen jaar en indien mogelijk, samen over de meet.

Uiteraard moet er stevig worden getraind in de drie disciplines. Zowel Johan als Werner trainden de laatste weken elke dag ofwel op het fietsen, zwemmen of lopen. Werner doet soms zelfs 2 combinaties op éénzelfde dag…
Ook op het tactische vlak werd er strategisch overlegd tussen ons beiden en we hebben ook nog een parcoursverkenning gepland tijdens de komende dagen. Jullie voelen het al, de spanning stijgt !

Voor de liefhebbers, supporters en sympatisanten, indien jullie willen komen aanmoedigen, dit zou ons natuurlijk veel plezier doen, dan komen jullie best zondag 16/03 om 15h00 naar de Sporthal in de Sint-Jansstraat in Herderen, want dan wordt het startschot gegeven.

sportieve groetjes,

Werner en Johan
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s