Gelo Sportief sluit 25ste seizoen af met retrorit

Fietsclub Gelo Sportief sloot zaterdag 26 oktober haar 25ste seizoen af met een heuse retrorit. De club die in 1988 werd opgericht in Martenslinde en nu haar lokaal heeft in taverne De Casteleyn op de markt in Bilzen heeft in de 25 jaar van haar bestaan al heel wat klassiekers, fietsreizen en activiteiten op het palmares staan.

Vorig jaar werd voor het eerst het idee gelanceerd van een retrorit, onder het motto: hoe ouder hoe beter. Een minderheid van de toen aanwezige clubleden traden inderdaad aan in oude uitrusting en met een retrofiets.
De uitstekende sfeer zorgde er echter voor dat dit jaar nagenoeg alle leden bereid waren om hun oude stalen ros van stal te halen en te investeren in bijpassende kledij.

Het bonte gezelschap vertrok vanuit Bilzen naar Zichen-Zussen-Bolder voor een kortstondige stop in de mergelgrotten. Van daaruit ging het dan terug naar Bilzen voor spijs en drank in taverne De Casteleyn. Van een geslaagde afsluiter van het wegseizoen gesproken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s