Ponykamp

Zoals jullie weten is de club dit weekend op drieedaagse in de Vlaanders. Helaas kan niet iedereen mee. Sommigen zijn nog met vakantie in Frankrijk of Kroatië en anderen moeten dan weer het land rechthouden door te gaan werken. Op ééntje na. Timothy (Dimitri of Tipi voor de vrienden) is niet op vakantie, moet niet werken én is niet mee op driedaagse. Onze Jesserse Audi-lover is namelijk op ponykamp. Hij heeft al laten weten dat hij het enorm naar zijn zin heeft tussen de pony’s. Maar hij kijkt vooral uit naar morgen. Voormiddag heeft hij zich ingeschreven voor de workshop ponystaarten vlechten en namiddag kan iedereen zijn of haar My Little Pony boetseren en schilderen. Dimitri, amusez-vous, met de Basso is het niet gelukt, maar nu zijn we officieel jaloers!

tipigaatopponykamp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s