Alternatieve rit Richelle, Val Dieu, Aubel

Dat team Gelo een mooi en goed georganiserde weekendkalender heeft, is geen geheim maar ook buiten de zaterdagen, zon- en feestdagen kan en mag er al eens een niet-officiële (of zoals Johan Boelen dit noemt: een officieel alternatieve) rit plaatsvinden. Afgelopen donderdag was Johan de initiator van zo’n rit met als bestemming het heuvelland rond Aubel. Afgaande op de bijgvoegde foto’s en uitleg was het een terrasjesrit (de warmte was dan ook van die aard dat wij ons van alle verdere commentaar zullen onthouden).

Wat extra training voor de driedaagse die over 2 weken plaatsvindt is ook nooit weggegooid al preciseerde Johan dat deze training voornamelijk nodig was voor “de anderen”. Wie dus een pronostiekje wil maken voor de snelste beklimming van de Muur van Geraardsbergen is gewaarschuwd!

Bij dit alles ging uw verslaggever ervan uit dat met training wel degelijk fietstraining bedoeld werd. In het andere geval is het wellicht aangewezen de brouwerij van Westvleteren even een seintje te geven om het productieschema voor de volgende week in positieve zin aan te passen…

IMG-20130801-00265

IMG-20130801-00266

IMG-20130801-00268

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s