Alden Biesen Classic 2013

Beste bezoeker,

Onze club is klaar om u morgen een toffe fietsdag te bezorgen. De parcoursen werden zorgvuldig uitgepijld, de bevoorradingen zullen zoals altijd meer dan in orde zijn en ook de weergoden zijn ons dit jaar goed gezind: er wordt voor morgen een rustige dag met veel zon aangekondigd, er is dus geen enkele reden om morgen niet af te zakken naar Martenslinde voor de zoveelste geslaagde editie van de Alden Biesen Classic.

De organisatie heeft er alles aan gedaan om ook het voornaamste pijnpunt van de voorbije jaren, het parkeren, zo goed mogelijk op te lossen. We hebben hiervoor in de nabijheid van de startplaats beschikking over een grote weide. Onze parkeerwachters zullen het verkeer in goede banen leiden.

Alle overige informatie met betrekking tot onze organisatie vindt u onder deze link: Alden Biesen Classic 2013 of download onze flyer door op onderstaande afbeelding te klikken…

snap_flyer_2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s