Gelo fietst voor Kom op tegen Kanker, editie 2013!

Ook dit jaar zet clublid Jean-Pierre Oben zich weer volledig in voor de 1000 kilometer van kom op tegen kanker. Hierbij krijgt hij zoals elk jaar weer de steun van zijn fietsmakkers bij Gelo Sportief. Een héél mooi initiatief en dito gebaar.
De 1000 kilometer vind in 2013 plaats van 9-12 mei. Tot de start staat er nog heel wat te gebeuren om een zo mooi mogelijk som bij elkaar te krijgen zodat het noodzakelijke onderzoek kan worden verdergezet om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Volg de website hier: www.gelo1000.be en denk eraan, alle beetjes helpen!

www.1000km.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s