Het seizoen zit er weer op

De zondag reden we de laatste rit van ons wielerseizoen. En het werd meteen een legendarische afsluiter! De stalen bolides blonken als nooit tevoren. De wollen truien tekenden ook present. Zelfs de mist was op de afspraak om de retrorit net dat heroïsch tikkeltje extra te geven. Met andere woorden, de bonte koerskaravaan maakte opnieuw haar intrede op de Limburgse wegen, en met succes. Bij deze ook dank aan iedereen voor wederom een prachtig seizoen. Er werden weer héél wat mooie verhalen geschreven die met de jaren alleen maar straffer zullen worden.. Vive le vélo, vive le Gelo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s