Kalender 2021

In afwachting van de verschijning van het clubblad, kunnen jullie hieronder alvast de kalender raadplegen als pdf document. Als je klikt op onderstaande afbeelding, wordt de pdf geopend. De eerste gezamenlijke rit met als bestemming Kotem is gepland op zaterdag 6 maart 2021 om 9u.

Naar goede gewoonte zal Geert de gps-files per weekend online zetten.

We houden ons als club vanzelfsprekend aan de geldende regels zoals deze voor sportclubs op dit moment zijn vastgelegd: Er mag met maximum 4 personen samen gesport worden in buitenlucht. We doen dan ook een warme oproep aan alle gps-eigenaars om de rit alleszins op je toestel te zetten zodat per groepje van vier minstens 1 iemand de rit ter beschikking heeft.

Tot dan wensen we jullie een goede gezondheid, houdt het veilig en we kijken uit naar het weerzien op 6 maart!

Het bestuur van Gelo Sportief vzw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s