Throwback driedaagse Houffalize 2012

We kunnen dan wel niet samen fietsen maar samen terugkijken naar mooie momenten en uitstappen met onze club is niet verboden. Wie af en toe eens Gelo Sportief op youtube ingeeft heeft misschien dit filmpje al eens gezien. Het dateert van onze driedaagse naar Houffalize in 2012. Het filmpje werd gemaakt op basis van zwart-wit foto’s die Bart Gregoor gemonteerd heeft, met een passend muziekje erbij word je terug in de tijd gekatapulteerd.

Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s