Zaterdag 3 september: Vaals / Slenaken

Beste leden,

Aanstaande zaterdag staat 1 van onze laatste lange ritten op het programma naar het Drielandenpunt in Vaals. Voor diegenen die daar nog niet waren, deze rit is zeer de moeite waard: prachtige landschappen doorheen de Belgische Voerstreek en Nederlands Limburg (zelfs een klein stukje provincie Luik). We stoppen uiteraard op het Drielandenpunt voor een koffie en/of een stukske Limburgse vlaai. Het uitgestippelde parcours is 120 km lang en telt enkele klimmen die ook opgenomen zijn in de Amstel Gold race. Ik zie u zaterdag graag voltallig om 7u aan de Casteleyn!

Het parcours van de 120 km (1258 hm) vinden jullie hier.

Voor de niet zo vroege vogels is er een alternatief uitgedokterd van 85 km met vertrek om 8u aan de Casteleyn. De rit verloopt over exact hetzelfde parcours maar buigt in Slenaken af naar het Noorden waardoor het stuk parcours van de Amstel vermeden wordt
Het parcours van de 85 km (667 hm) vinden jullie hier.

Ride on!

Een gedachte over “Zaterdag 3 september: Vaals / Slenaken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s