Zaterdag 14/07: Durbuy / Flémalle

Beste clubleden,

Het bestuur is zo vrij geweest bij onze vrienden van Rosmeer aan te kloppen om het parcours te krijgen van hun eenmalig georganiseerde rit: Hees – Durbuy – Hees. Jurgen Thijs heeft mits enig monnikenwerk deze rit van papier overgezet naar een gps-bestand.

GPSies - HDH

Ik lanceer bij deze een warme oproep naar alle leden die nog wat klimritme wensen op te doen voor de Pyreneeën of die gewoon graag een keer de bergjes opzoeken. Ondergetekende heeft zelf destijds deze rit gereden samen met Geert Pieters en Evrard Gerits en het is er eentje die qua parcours niet op je palmares mag ontbreken.

Uiteraard wordt er in Durbuy haltgehouden voor een bevoorradingsstop. Ik wil overigens benadrukken dat het tempo aangepast zal zijn op een zodanige manier dat iedereen kan volgen zonder zich de pleuris te moeten rijden. We maken er een schitterende uitstap van, zoveel is zeker.

Voor diegenen die om 8u vertrekken, zie hieronder een suggestie voor het parcours:

GPSies - Flémalle

A bientôt, chers amis!

Een gedachte over “Zaterdag 14/07: Durbuy / Flémalle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s