Alden Biesen Classic 2014: check!

Beste lectorandus,

Als u dit leest zit de -intussen alweer- 9e editie van de Alden Biesen Classic erop. Team Gelo Sportief was zeer verheugd u in groten getale te ontvangen (zowel in Martenslinde maar ook op onze bevoorradingen: 120 inschrijvingen in Zepperen alleen).

Zoals de anciens van deze semiklassieker ongetwijfeld zullen gemerkt hebben, werd het parcours grondig herbekeken en aangepast. Wij namen nota van alle positieve en ook (enkele) negatieve reacties en streven ernaar om waar mogelijk alle punten van kritiek weg te werken. Het spreekt voor zich dat wat nu al goed is, in de toekomst in het slechtste geval goed blijft… wij maken ons echter sterk dat we altijd kunnen blijven verbeteren.

En voor diegenen die er niet bij waren…u had ongelijk!

Wij zien u graag volgend jaar terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s