Van alles wat…

Morgen zaterdag 24/05 is het aantal kilometers in positieve zin aangepast naar 144 ipv 120 km voor de rit van 7u, we stoppen in de abdij van Averbode waarna we een stukje nieuw parcours van de ABC meepikken en dus een extra lusje van 24 km rijden… Bekijk het maar als een extra training voor de 1000km, of voor de Bilzen Classic, of gewoon als goed excuus om niet thuis te zijn (Nota aan de WAG’s: dat laatste is een grapje hè voor alle duidelijkheid).

Daarnaast is het clubkampioenschap weer eens helemaal up to date (stand na 25 ritten), zie onze rubriek “Clubkampioen”. Rik Thoelen heeft er resoluut de leiding genomen en zich vastgebeten in de strijd om eeuwige roem…

Ik verwijs ook graag even naar onze La Donna-pagina waarvoor onze witte van Kortessem zich ’s avonds tot in de late uren door massa’s internetsnapshots op al dan niet bedenkelijke websites moet wurmen om tot deze puike selectie te komen. Faut-le faire!

Vive le vélo en tot morgen!
banner_hetbier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s