Clubkampioenschap

Beste pedaalvrienden,

Zoals jullie ongetwijfeld reeds met een scherpe blik zullen opgemerkt hebben, is er in het menublok bovenaan onze site een nieuw item opgedoken, nl. clubkampioen. Via dit menu-item zullen jullie vanaf nu online de meest up to date stand van zaken in het clubkampioenschap kunnen raadplegen.

We doen uiteraard ons best om deze telkens zo spoedig mogelijk weer aan te passen zodat u uw concurrenten voor het clubkampioenschap nauwlettend in de gaten kan houden. We vragen u ook individueel uw ritten te controleren en eventuele fouten zo spoedig mogelijk te willen melden aan de verantwoordelijke: Geert Pieters.

Een gedachte over “Clubkampioenschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s