Strava Challenge: Rapha Festive 500

Strava kennen we ondertussen wel. De gps-analyserende website waar het één en ander (zoals beklimmingen) kan vergeleken worden met ploegmaten/vrienden en zelfs profs. Maar er zijn nog andere interessante features zoals de ‘challenges’, uitdagingen dus. Een daarvan is de ‘Rapha Festive 500’. Rapha (het Britse topkledingmerk) heeft met 30.000 deelnemers wereldwijd een populaire challenge opgestart. Het doel is om tijdens de feestdagen tussen 24/12 en 31/12 (in max. 8 dagen) 500 km te fietsen. Sowieso een mooie uitdaging om dat wintervet eraf te rijden.

Strava: http://www.strava.com/challenges/festive-500-2013
Rapha Festive 500: http://www.rapha.cc/festive-500-2013

festive-500-banner-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s