Mountainbike kalender winter 2013-14

Nog 5 ritten en het wegseizoen zit erop. Reden te meer om dus weer vooruit te kijken naar de aankomende herfst- en wintermaanden. We zijn met heel wat volk in de club en niet alle leden brengen deze periode op dezelfde manier door. Zo zijn er de echte race fanatics die zullen blijven fietsen op de baan met de koersfiets (uit liefde voor de stiel zeg maar). Anderen kiezen voor de rollen (weliswaar een kleine groep) en nog anderen zullen geen fiets meer zien tot de lentezon komt aankloppen ergens in maart. Maar er is nog een groep, de bikende diehards die met plezier wat in de regen, sneeuw en modder gaan spelen. Voor hen hebben we een mooie mountainbike kalender samengesteld!

zie onze mountainbikepagina

TT Stal 2011

2 gedachten over “Mountainbike kalender winter 2013-14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s